Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Тимошенко оцінила землю

Українська земля за найскромнішими підрахунками коштує 400 млрд дол. Про це заявила лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко. «Сьогодні ці люди, що прийшли до влади, починають приватизацію, торгівлю сільськогосподарською землею. Це дорожче, ніж всі заводи, які вони продали на початку 90-х років, забрали. Наша земля за найскромнішими підрахунками коштує до 400 млрд дол. Вони зараз хочуть ці паї скупити за безцінь», — заявила вона.

Ю.Тимошенко попереджає про небезпеку монопольної купівлі землі сільськогосподарського призначення через від­сутність в Україні необхідної законодавчої бази у сфері земельних відносин після скасування мораторію на продаж землі. Лідер партії «Батьківщина» вважає, що зараз відсутні умови і механізми, за яких фермери можуть викупити землю.

Лідер партії «Батьківщина» зазначила, що 70% продовольчої сільгосппродукції виробляється на сільськогосподарських угіддях, тому дуже важливо забезпечити доступ селян до торгових місць для реалізації їхнього товару без посередників.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com