Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

ВІДОМИЙ ПОЛІТИК ВІДВІДАВ МАУП

Нещодавно гостем Дискусійного клубу Міжрегіональної Академії управління персоналом став народний депутат України, член фракції Партії регіонів Вадим Колесніченко.

На початку зустрічі ректор МАУП Анатолій Подоляка підкреслив унікальність особистості цього народного депутата.

Темою зустрічі гість обрав «Розвиток держави — майбутнє України». Народний депутат Колесніченко наголосив, що це дуже глибока та, деякою мірою, неосяжна тема. В ході зустрічі Вадим Васильович прагнув, в рамках спілкування з молоддю, обговорити проблеми, які є в державі, та шляхи їх можливого подолання.

Свою промову Вадим Васильович розпочав з того, що йому завжди приємно зустрічатися з молоддю, бо впевнений: саме від них залежить наше майбутнє.  На жаль, на його думку, сучасне покоління досить відсторонене від державного управління. І лише шляхом інновацій, запропонованих інтелектуальною молоддю, можливий розвиток нашої держави. Гість, перш за все, закликав студентство до творчої реалізації і соціальної активності. 

Однією з найголовніших тем, на думку Колесніченка, є національна ідея та державотворення: «Це стрижень, заради якого має відбудовуватися наша держава, щоб  члени суспільства були рівні в своїх можливостях і могли реалізовувати свої намагання, впливати на розвиток свого особистісного, професійного зростання, сім’ї та країни».

 Завершив свою промову Вадим Васильович надією на те, що молодь буде збагачувати політику своїми ідеями, пропозиціями, реалізовуючи їх: «Ми розраховуємо на інноваційний прорив у системі освіти та охорони здоров’я. Сподіваємося, що за п’ять або сім років такі дії дадуть свої результати».

З усього вище сказаного Колесніченко зробив висновки, що  український народ зможе подолати все, якщо буде триматися разом; національні ідеї не можна будувати на минулому досвіді, який тільки роз’єднує державу. На думку народного депутата, обов’язковою передумовою економічного розвитку нашої держави є врахування пріоритетів усіх верств населення. «Я переконаний, що це все буде реалізовано з вашою допомогою, —  звернувся  до студентів Вадим Колесніченко. — Тоді на українську державу очікує розквіт, незалежність і стабільність».  

На згадку про цікаву зустріч зі студентством Академії ректор вручив гостеві книги видавництва МАУП.

Тетяна Журкович

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com