Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

КОНСТИТУЦІЯ ЛЮДСТВА

Запрошуються вчені, які розумом та серцем підтримують нашу ідею, для участі в підготовці Конституції людства. Необхідність її розробки і прийняття обумовлені такими факторами:

1. Земля виснажена, людина на 90 відсотків змінила її природний рельєф, а значить і форму. Планета відповідає землянам все більш руйнівними землетрусами, цунамі, тайфунами, зміненим кліматом тощо. Розпочались незворотні процеси, які, скоріш за все, не можна відвернути, але потрібно пригальмувати, зменшити їх тяжкі наслідки.

2. На тлі негативних змін, продовжується технічний прогрес, нещадна експлуатація природного середовища, земних надр. Людство не готове зупинитись в руйнуванні свого дому Землі. Конкуренція набрала обертів, яка не дає людині побачити загрозу її існуванню. Є підстави для прогнозу, що будуть посилюватися і техногенні катастрофи, будівництво небезпечного для морського природного середовища газопроводу «Південний потік» і т.д.

3. Розповсюдження ядерної зброї, постійні локальні війни, збройні конфлікти, тероризм, піратство, торгівля людьми, міжнаціональні та міжконфесійні конфлікти.

4. Вимирання європейських націй, в т.ч. української. Замовчування державної політики однієї великої світової країни, націленої на беззбройне заволодіння територіями традиційних країн Європи, створення центрів свого економічного і політичного впливу. Індивідуальне (хоча здебільшого організоване) заселення України, Росії, Франції, Німеччини тощо представниками інших націй та іншого віросповідання, культури, традицій, морально невибагливими, які з легкістю покидають свою батьківщину і переносять негатив на чужі землі. Для проникнення на чужі території такі безбатченки використовують різні способи — від кримінальних до офіційних. Проаналізувавши практику міграції-іміграції, ми, на приклад, виявили таку офіційну практику укорінення на Україні іноземців, на яку ще не звернули увагу державні органи, про яку ніхто не писав: іноземки, під прикриттям туристичної поїздки тощо, приїжджають в нашу державу народити дитину та зареєструвати її в місці народження. Користь від цього мають 2 сторони: іноземка з чоловіком — свою, політики — власну, яка полягає в показниках зростання народжуваності. Програють українці.

Міграційно-еміграційна політика підтримується, а де можливо спрямовується, тіньовими світовими гравцями, які використовують проти нас привабливі гасла боротьби за демократію та проти національної нетерпимості, ксенофобії. Їх мета— роз’єднати народи України, Франції, Німеччини, Росії, інших держав з допомогою чужинців, створення в середині цих держав острівців нестабільності, п’ятих колон.

5. Використання тіньовими світовими структурами «економічних вбивць», кредитів світових і континентальних фінансових структур, пірамідальної банківської системи, іноземної валютизації внутрішнього цивільного і господарського обігу в незалежних державах з метою підпорядкування слабких економік, в т.ч. економіки України, створивши умови, за яких вони ніколи не зможуть піднятися.

Факторів необхідності розробки Конституції людства багато. Дати системну оцінку планетарним процесам непросто,  але потрібно це зробити. Всесвітня Інтернет-Академія держави, права, політики та економіки за підготовку науково обґрунтованої, комплексної оцінки сучасного світу буде сприяти номінації авторів на отримання Нобелівської премії. Нам потрібно думати і працювати. Працювати і думати, щоб своїми діями чи бездіяльністю не наблизити час Господнього попередження:

«… Когда последний Суд начнется,

Земля исчезнет навсегда -

Ей больше места не найдется .

И прекратится род людской,

Земля в пылинку обратится

Среди планет она звездой

Не будет во тьме уже светится.»

***

Всесвітня Інтернет-Академія держави, права, політики та економіки запрошує вчених МАУП, науково-освітніх установ України, Росії, Білорусії для участі в підготовці проектів Конституції людства. Планетарної екологіяної Конституції, а також розробки теми «Реформування пірамідальної банківсько-кредитної системи в умовах глобалізованого світу». Продовжується робота над проектами Конституції України та Екологічного Кодесу України. Координатор проектів професор Інституту права МАУП Василь Перець.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com