Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

ПРЕДСТАВНИК ТАЙСЬКОЇ ОСВІТИ ВІДВІДАЛА МАУП

Днями до Міжрегіональної Академії управління персоналом завітала керівник відомої тайської кампанії з навчальних послуг «Born To Be Consultant Co., Ltd.» пані Команрус Банлеусомбаткул.

Відбулися переговори пані К. Банлеусомбаткул з проректором з міжнародних зв’язків Ігорем Піляєвим, а також з директором Інституту з підготовки наукових кадрів та бізнес-освіти, Вченим секретарем Спеціалізованої Вченої ради МАУП Аллою Білоус.

В ході візиту з доктором філософії в галузі управління освітою пані Команрус зустрівся ректор МАУП Валерій Захожай, відбулися також зустрічі з проректором з наукової роботи Миколою Головатим та проректором з інновацій та регіональної роботи Володимиром Яровим.

В результаті переговорів було досягнуто домовленості про направлення тайських студентів на навчання до Міжнародного Підготовчого Інституту МАУП та до докторантури Академії. В ході переговорів сторони відзначили великий потенціал регіону Південної та Східної Азії з точки зору залучення на навчання в Україну тайських студентів та реалізації спільних освітніх проектів з Академією. Після оглядової екскурсії, яку було проведено для гості, тайська представниця була вражена мальовничими пейзажами Києва, розвинутою освітньою, матеріально-технічною, спортивною та культурною інфраструктурою МАУП.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com