Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

І Зупинилися — на вершині!

Цього сонячного, щедрого на тепло, літнього дня в Міжрегіональній Академії управління персоналом зібралися численні гості з дуже приємного приводу. А привід цей — футбол! Аби поділитися своїми досягненнями у цьому надзвичайно популярному виді спорту до Академії завітала футбольна команда нашого навчального закладу «МАУП-Єдність». Студентська збірна МАУП з футболу стала чемпіоном України серед вищих навчальних закладів! Віват переможцям!

Варто зазначити, що студентська збірна МАУП з футболу має славну історію. Заснована 2003 року , вже у 2004 році посіла 3 місце у  чемпіонаті України серед вищих навчальних закладів. 2006 рік — 1 місце на чемпіонаті України серед вищих навчальних закладів, 3 місце на Чемпіонаті Європи серед внз. 2007 рік — 3 місце чемпіонат України серед внз. 2008 року — 3 місце на чемпіонаті України серед внз, 2 місце на Чемпіонаті Європи серед внз. 2009 рік - 15 студентів МАУП у складі збірної команди України по футболу стали чемпіонами Всесвітньої універсіади.

ІX Чемпіонат України з футболу серед вищих навчальних закладів розпочався наприкінці вересня 2009 року і вже з того часу футбольна команда «МАУП-Єдність» активно готувалася до кожного футбольного матчу. 18 найсильніший футбольних команд серед університетів України були належними суперниками для маупівськіх футболістів. У фінальній грі команда «МАУП-Єдність» зустрілася із досить сильною командою ФК «Тернопіль - Педуніверситет» м. Тернопіль. Матч закінчився з рахунком 1:1. Однак, серія пенальті приносить перемогу «МАУП-Єдність» — 4:3.

Проаналізував результати футбольних поєдинків капітан команди «МАУП-Єдність» Сергій Якименко: «В цьому році футбольний сезон для нас пройшов досить успішно: поетапно ми зайняли перше місце серед інших команд, що дало право брати участь у фінальній частині. До Чернівців ми їхали виключно за золотими медалями — так і сталося, ми здобули перемогу».

В урочистій атмосфері керівництво Академії привітало футбольну команду МАУП з визначним здобутком. Крім того, привітати чемпіонів 2010 року та керівництво Академії з радісною подією завітали почесні гості.  Зокрема, заступник Голосіївської районної в місті Києві ради Микола Володимирович Даневич офіційно подякував керівництву МАУП Голові Наглядової ради МАУП Георгію Щокіну та Заступнику Голови Наглядової ради МАУП Ростиславу Щокіну за сприяння розвиткові молодіжного студентського спорту в Україні. Микола Володимирович вручив керівництву Академії кубок у вигляді футбольної бутси.

Президент Асоціації спортивної боротьби України, випускник Міжрегіональної Академії управління персоналом Ельбрус Тедеєв також висловив задоволення перемогою футболістів команди «МАУП-Єдність»: «Я задоволений грою студентів-футболістів з МАУП. Сподіваюся, що вони посядуть першу сходинку і на міжнародному п’єдесталі, бо вони заслуговують на перемогу і звання «Чемпі­они Європи».

Про важливість організації футбольних змагань серед ВНЗ зазначив і президент Всеукраїнської футбольної асоціації студентів Віталій Пилипенко: «З кожним роком студентський футбол набирає обертів — підвищується якість проведення чемпіонатів, підготовка футболістів, кількісний склад команд, які беруть участь у змаганнях. Особливо важливо, що зараз практично всі команди демонструють досить високий рівень футболу. Порадувала мене цього року і команда «МАУП-Єдність», яка показала прекрасні результати і стала Чемпіоном України серед ВНЗ. Тепер будемо сподіватися, що «МАУП-Єдність» достойно представить нас на міжнародній арені».

Студентство МАУП мало можливість привітати команду Академії з перемогою в чемпіонаті під час урочистої зустрічі, організованої Альма-матер. Серед гостей, які прийшли привітати команду були: спів-президент ФК «Єдність» Анатолій Гаврильченко тренер команди МАУП з футболу Ігор Лагойда та інші. В ході зустрічі з перемогою на Чемпіонаті України з футболу серед вищих навчальних закладів студентів привітав ректор Академії Валерій Захожай: «Щиро вітаю наших чемпіонів з такою високою перемогою. Мені дуже приємно чути, що наші студенти здобувають першість у конкурсах різноманітних рівнів. Головне — вірити в перемогу і ви неодмінно матимете успіх».

Виконавчий директор Всеукраїнської футбольної асоціації студентів Олег Перву­шкін, вітаючи юних футболістів, підкреслив, що вже вкотре переконався, що студентська футбольна команда «МАУП-Єдність» — це сильна і перспективна група належно підготовлених студентів — любителів футболу та перемог. Слова вітання на адресу учасників команди та тренерів прозвучали від Олега Первушкіна: «Вітаю «МАУП-Єдність з блискучою перемогою та запрошую всіх вболівальників до Варшави на Чемпіонат Європи з футболу серед ВНЗ».

Спортивним наставником для всіх футболістів Міжрегіональної Академії управління персоналом повсякчас є директор департаменту фізичної культури та спорту Мирон Ільницький. Тож для нього перемога збірної МАУП на Чемпіонаті світу серед ВНЗ — досить високий показник і високий результат. «Щиро вітаю футболістів «МАУП-Єдність» з перемогою. Будемо вболівати за них у Варшаві, коли наші футболісти представлятимуть країну на міжнародному рівні», — привітав своїх вихованців Мирон Ільницький.

За особистий внесок у розвиток і популяризацію фізичної культури та спорту, вагомі здобутки на спортивному поприщі та з нагоди перемоги команди МАУП у ХІ Чемпіонаті України з футболу футболісти МАУП отримали подяки від Голосіївської районної в місті Києві ради.

У липні «МАУП-Єдність» поїде у Варшаву на чемпіонат Європи з футболу серед ВНЗ і буде представляти там Україну. Тож бажаємо успіхів і нових перемог. Віват переможцям!

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com