Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

ОЛІМПІЙСЬКИЙ ВОГОAНЬ ЗНАНЬ

Згідно з наказом МОНУ №1052 від 20.11.2009 р. «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади 2009-2010 навчального року» у березні-травні на базі вищих навчальних закладів України пройшов ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальних дисциплін і спеціальностей. 22 студенти Академії — переможці І етапу взяли участь в олімпіадах із десяти спеціальностей і двох навчальних дисциплін. Під час змагань студенти мали змогу проявити свої творчі здібності та застосувати набуті знання.

Студент бакалаврату Україно-Російського інституту менеджменту та бізнесу ім. Б.Хмельницького Ставянко Євгеній посів 4 місце в олімпіаді зі спеціальності «Менеджмент організацій», яка проходила на базі Одеського державного економічного університету та отримав грамоту в номінації «Соціально-орієнтований менеджер». В Чернівецькому національному університеті імені Ю.Федьковича брала участь в олімпіаді з української мови студентка 2 курсу Українсько-Арабського інституту міжнародних відносин та лінгвістики Довгуша Дарія та отримала диплом у номінації «Найкращий стиліст». Студент 3 курсу Українсько-Азербайджанського інституту соціальних наук і самоврядування Г. Алієва Варяниця Олександр переміг у виконанні практичного завдання в олімпіаді з соціології і отримав диплом у номінації «Оригінальний підхід до виконання практичного завдання». В олімпіаді зі спеціальності «Управління персоналом і економіки праці», яка проходила на базі Київського національного економічного університету ім. Вадима Гетьмана, магістрантки Лациба Аліна та Щурова Олена (Українсько-Російський інститут менеджменту та бізнесу ім. Б.Хмельницького) отримали відповідно сертифікати у номінаціях «Практичність» і «Ерудованість». Студентки Інституту міжнародної економіки та інформаційних технологій Прилипко Анна та Сергійчук Олена отримали листи подяки за активну участь у ІІ етапі Олімпіади з навчальної дисципліни «Інвестування», яка проходила у Донецькому національному університеті економіки і торгівлі ім. Туган-Барановського. В Олімпіаді зі спеціальності «Правознавство» (на базі Одеської національної юридичної академії) брали участь 46 команд у складі 200 учасників. Студент нашої команди із Кіровоградського інституту МАУП Федоров Захар, після командного туру, був допущений до змагань в індивідуальному заліку до якого змогли потрапити лише 20 % від загальної кількості учасників, і був нагороджений грамотою за участь у ІІ турі.

Вітаємо номінантів ІІ етапу Олімпіади!

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com