Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

ДЕЛЕГАЦІЯ МАУП ВЗЯЛА УЧАСТЬ У МІЖНАРОДНОМУ СЕМІНАРІ В ГОНКОНЗІ

Нещодавно делегація Міжрегіональної Академії управління персоналом взяла участь у Міжнародному Ленгтонівському семінарі — 2010, що відбувся в Гонконзі і був присвячений питанням освіти. У заході взяли участь кілька десятків представників вищих навчальних закладів світу та компаній-агентів з таких країн, як КНР, включаючи Адміністративний регіон Гонконг, Індії, Південної Кореї, Індонезії, Малайзії, Сінгапуру, Таїланду, В’єтнаму ті інших країн Азії.

У складі делегації МАУП у семінарі взяли участь Голова Наглядової ради МАУП Георгій Щокін та проректор з міжнародних зв’язків — генеральний директор Міжнародного відкритого університету Ігор Піляєв. Під час заходу делегація МАУП виступила з презентацією можливостей Академії щодо залучення на навчання іноземних студентів з країн Азії, провела переговори з рядом агентських компаній регіону Східної та Південно-Східної Азії. З боку партнерів по переговорах, зокрема з Китаю та Таїланду, було висловлено зацікавленість у налагодженні та розвитку співробітництва у сфері рекрутингу та навчання іноземних студентів, з урахуванням унікального освітнього потенціалу та розвинутої інфраструктури Академії.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com