Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

ПРО НАТО

В керівництві ЄС оцінили вибір нового українського лідера. «Те, що Янукович приїхав сюди так швидко після його інавгурації, є дуже хорошим знаком», — заявила офіційний представник президента ЄС Кристина Галлах. Віктор Янукович недвозначно дав зрозуміти, що з питання європейського вибору його адміністрація зберігатиме спадкоємність з політикою попередньої адміністрації Віктора Ющенка.

Питання про відносини з Нато не обговорювалося на переговорах, проте воно було поставлене жур­налістами. Повідомивши про те, що він не зміг відвідати штаб-квартиру НАТО у зв’язку з щільним графіком першого візиту до Брюсселя, президент Янукович підтвердив, що відкоту у відносинах з альянсом не буде: «Україна виконуватиме всі раніше досягнуті угоди і реалізовуватиме програми партнерства з НАТО», — підкреслив Віктор Янукович, при цьому нагадавши, що колишній позаблоковий статус «залишиться незмінним».

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com