Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

СБУ захистить комбінат

СБУ вживає заходи для недопущення втручання в технологічний процес поліграфічного комбінату «Україна», де друкують виборчі бюлетені.

Про це повідомила прес-служба Служби безпеки України.

«Відповідно до закону «Про державну таємницю» Служба безпеки України вживає невідкладних заходів для охорони державної таємниці та недопущення втручання в технологічний процес державного поліграфічного комбінату «Україна», насамперед, замовлення та друку виборчих бюлетенів», — сказано в повідомленні.

«СБУ діє у взаємодії з прокуратурою Києва, якій будуть передані всі матеріали для надання процесуальної оцінки та забезпечення законності виборчого процесу», — запевняє Служба безпеки.

Як відомо, раніше депутат від Партії регіонів Владислав Лук’янов заявив, що рано-вранці в понеділок на поліграфкомбінат «Україна», де друкуються виборчі бюлетені, проникли невідомі, розбивши при цьому двері, вітрину і напавши на охорону.

А депутат Василь Грицак повідомив, що у захопленні брало участь 300 осіб приватної охоронної компанії «Щит», які застосували «сльозогінний газ, спецзасоби, дубинки, монтировки», зокрема і проти народних депутатів.

За його словами, «очолював цю групу такий собі Хоменко, який претендує на посаду директора», а «загальне керівництво операцією здійснює Володимир Рудик — заступник начальника управління правоохоронних органів Кабміну».

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com