Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Римські канікули Citroеn

Попереднє покоління Citroеn С3 французи вже зарахували до бестселерів, адже по світу він розійшовся більш ніж 2-мільйонним накладом. Наскільки сильні позиції нового С3, аби перевершити свого попередника, журналісти «Автоцентра» з’ясовували в Римі.

Знайти щось загальне між новим і старим Citroеn С3 візуально неможливо — і усередині, і зовні цей автомобіль повністю новий, а під іншою зовнішністю «ховається» платформа і більшість силових агрегатів від колишнього С3. Їх залишили без змін. Частково, аби заощадити засоби, частково тому, що і старе себе ще не зжило. Новий дизайн дуже яскравий і сучасний, в той же час його тенденції кардинально не змінилися — ті ж похилі стійки даху і лінія вікон.

Одна з головних особливостей моделі — її панорамне лобове скло Zenith завдовжки 1350 мм. У класі такого немає ні в одного з конкурентів. Це стекло доступно покупцям як опція. Але слід знати, що дзеркал в протисонячних козирках в таких версіях немає. Для тих, кому вони необхідні, Citroеn передбачив опцію — доладне люстерко, зберігати яке можна в салоні. Відповідно стильній зовнішності розроблений також інтер’єр новинки. Симпатичне торпедо з центральною вставкою з сріблястого пластика робить салон нарядно. Крім того, в дорогій версії Exclusive, яка тестується, вставки під алюміній є на рульовому колесі і в обрамленні важеля коробки передач.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com