Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Консул Ірану — гість МАУП

Днями до Міжрегіональної Академії управління персоналом з дружнім візитом завітав новий консул Ісламської Республіки Іран Махмуд Еззаті Азар. Як відомо у МАУП, у тому числі й у Міжнародному підготовчому інституті, навчаються близько сімдесяти іранських студентів, і це одна з найбільших іноземних громад серед студентів, які приїхали навчатися до Академії з-за кордону. Академія надає своїм студентам всіляку підтримку під час навчання, а також забезпечує добру матеріально-технічну та навчально-методичну базу, комфортні умови проживання та якісну освіту.

В ході візиту Махмуд Еззаті Азар ознайомився з навчальним закладом, а також зустрівся з керівництвом: ректором МАУП Валерієм Захожаєм та проректором з міжнародних зв’язків — генеральним директором Міжнародного відкритого університету Ігорем Піляєвим. Під час зустрічі відбулися конструктивні переговори щодо подальшої співпраці Академії з Ісламською Республікою Іран в сфері освіти, а також у галузі наукових досліджень. Пан Консул висловив зацікавленість іранської сторони у підтримці плідних контактів з Академією. Адже МАУП завжди радо вітає у себе нових студентів різних національностей і стає для них привітною і гостинною Альма-матер, де вони можуть не лише отримати якісну освіту, але й розвивати свої здібності і культурні традиції.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com