Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Небезпечна відлига

Міністерство з надзвичайних ситуацій і захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи готове до ліквідації можливих серйозних паводків при потеплінні.

«Якщо буде серйозний паводок — ми до цього готові», — сказав в ефірі 5 каналу міністр з надзвичайних ситуацій Володимир Шандра. Він зазначив, що, за даними Гідрометцентру, прогнозується, що вдень буде потепління, а вночі мінусова температура. При цьому, за словами Шандри, не очікується сильних підйомів рівня води в річках — приблизно 0,5-1 м. підйому рівня води, що не є небезпечним.

Крім того, МНС рекомендує громадянам утриматися від поїздок в регіони через оголошення штормового попередження. Він зазначив, що при штормовому попередженні необхідно в посиленому режимі працювати не тільки співробітникам МНС, а й співробітникам Державної автоінспекції, Державної службам автомобільних доріг Укравтодор, комунальним службам.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com