Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Депутати за живе спілкування

У наш час Україна переживає скрутну ситуацію нестабільності — економічна криза, ситуація у світі, президентські вибори і т.д.

Кілька днів тому в Україні розпочато президентську кампанію. Кожна партійна сила по-своєму бачить майбутнє України і вибирає оптимальні шляхи подолання фінансово-економічної нестабільності. З різних джерел — радіо, телебачення, преси — ми дізнаємось про хід подій у світі та в Україні. Керівництво Міжрегіональної Академії управління персоналом вже кілька років поспіль організовує зустрічі з видатними людьми — політиками, економістами, юристами, правниками тощо для живого спілкування з студентами. Такий прийом у навчанні дає змогу майбутнім фахівцям краще орієнтуватися у сьогочасному житті і слугує безцінним досвідом для подальшої роботи.

Днями до МАУП завітав народний депутат України, член Партії регіонів Владислав Лук’янов, який розповів про перспективи розвитку нашої держави. Тема зустрічі — соціально-політичний стан в Україні напередодні президентських виборів.

«Соціальна ситуація в Україні, — розпочав розповідь народний депутат, — визначається такими основними факторами, як розгортання виборчої кампанії, ситуація у світі та в Україні». У ході своєї розповіді член Партії регіонів торкнувся питання економічної кризи, пояснив, наскільки глобальний цей процес і які передумови виникнення такої економічної нестабільності.

Владислав Лук’янов зазначив, що проблеми світової економіки негативно позначилися на Україні: «Коли світовий ринок припинив вимагати з України потік експорту, наша держава зіткнулася з різким падінням виробництва».

Під час своєї розповіді гість Дискусійного клубу аналізував кредитну ситуацію в банках: «Насьогодні близько 50 % кредитів не обслуговуються, кредитування майже повністю відсутнє».

Сутність економічної кризи Владислав Валентинович пояснив так: «Криза — це досить зручне явище для людей, які керують світовими фінансами».

Звісно, сьогодні кожного громадянина цікавить майбутнє президентських виборів. Як представник Партії Регіонів, Владислав Лук’янов висловив своє бачення президентських виборів: «На сьогодні рейтинг Віктора Януковича сягає 30 %, Юлії Тимошенко — близько 20%. Але я не можу сказати, що ми вже перемогли, можу лише зазначити, що вибори будуть жорстокими».

Наприкінці зустрічі проректор з наукової роботи Микола Головатий вручив кращі книги видавництва МАУП та подякував гостеві за плідну зустріч.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com