Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Маленький красень

Ви є фанатом маленьких французьких машинок? Тоді нове дітище від компанії Lazareth для вас. Адже французи зуміли перетворити скромний Renault Twingo на справжній суперкар, який на гоночній трасі здатний битися з Ferrari і Lamborghini.

Судіть самі — зроблений інженерами Lazareth автомобільчик має восьмициліндровий (!) двигун об’є­мом 3,5 л, який видає 180 к.с. Здавалося б, що це зовсім небагато для такого об’єму і восьми ци­лін­дрів, проте, двигун має величезний момент, що крутить, на низах, завдяки чому малятко Twingo не просто швидко розганяється. Воно «вистрілює».

З технічних особливостей найпотужнішого Twingo можна відзначити задній привід (стандартні машини, як відомо, передньопривідні), та і двигун тут встановлений не під капотом, а позаду передніх крісел. Також була повністю замінена передня і задня підвіска, встановлені нові гальма, 18-дюймові колеса. Мало того, практично заново довелося робити і сам кузов автомобіля!

Що стосується ціни, то вона більш ніж пристойна — французи продають свою машину (а вони її назвали V8 Twingo Trophy) за 70 000 євро або $105 000.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com