Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Серійна страшилка

Ви знаєте про існування компанії Vermot AG? Напевно, немає. Тим часом ця фірма є ще одним німецьким автовиробником - недавно Vermot AG заявила про те, що вона починає випускати свій власний родстер, який отримав назву Veritas RS III Roadster. Причому, німці відразу говорять - це серійна модель, а не черговий концепт-кар.

Звичайно, можна сказати, що головною особливістю цієї машини є наявність 10-циліндрового двигуна від BMW, який видає 507 к.с. Хтось упевнений, що Veritas RS III Roadster цікавий посадочною формулою 1+1, коли пасажирське крісло можна заховати за допомогою спеціального чохла. Але ми відзначимо інше - зовнішність цієї моделі.

Veritas RS III Roadster виглядає більш ніж дивно. Якщо поглянути на машину з одного боку, то вона здається трохи потворною, але з інших ракурсів вона виходить якоюсь смішною і майже мультяшною.

Є, правда, люди, для яких зовнішній вигляд автомобіля не має особливого значення. Для них важливі секунди і міліметри. Для таких фанатів техніки розповідаємо - завдяки вживанню вуглепластика загальну вагу Veritas RS III Roadster складає всього 1080 кг. А якщо завважити потужність двигуна, то немає нічого дивного, що родстер здатний розганятися від 0 до 100 км/год всього за 3,2 с, а його максимальна швидкість складає 347 км/год.

Відома і ціна Veritas RS III Roadster - машина продаватиметься за 345 000 євро або $514 000.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com