Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

«Найбільше благо — це мати свою державу»

Днями на засідання Дискусійного клубу Міжрегіональної Академії управління персоналом завітала народний депутат п’ятьох скликань, член фракції «Наша Україна» з 2002 р., член Комітету з питань охорони здоров’я, материнства та дитинства з 2002 р., голова Союзу українок з 2001 року Лілія Григорович. Темою зус­трічі зі студентами пані Григорович обрала «Інфор­маційне суспільство та інформаційні технології». Адже важко не погодитися, що сьогодні суспільство несвідомо потерпає від інформаційного пресингу і саме це є причиною втрати віри в національну ідею, небажання відстоювати національні інтереси. «Інформаційна війна знищила всі цін­ності» — підкреслила народний депутат, — і сьогодні, на жаль, вже не всі вірять простій істині, що «найбільше благо — це мати свою державу».

Більшу частину зустрічі гостя присвятила відповідям на численні запитання студентів. В ході дискусії не обійшли увагою і майбутні вибори, щодо яких Лілія Григорович слушно зауважила: «Десять бігбордів — це шкільний автобус»…

Багато говорили і про національну ідею, як основу роботи на благо України. Сучасна національна ідея, на думку Лідії Григорович, звучить так: «Саме тут, на цій землі, в межах наших кордонів, в межах наших національних символів 46 мільйонів наших співвітчизників та 20 мільйонів української діаспори мають можливість знайти найкраще робоче місце, отримують найкращу охорону здоров’я і взагалі жити краще». Крім того, Лілія Степанівна підкреслила, що реалізовує національну ідею не хто інший, як сам народ, самі люди. І саме від кожного громадянина залежить — яким буде життя в Україні.

На завершення зустрічі гостя процитувала рядки Івана Франка: «Як не вистою, здригнуся, захитаюся, мов тінь, Пропаде кривава праця многих-многих поколінь…» І побажала завжди залишатися собою і відстоювати свою думку, свої ідеали.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com