Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Стояти на варті закону

Шановні служителі закону, правники-професіонали, редакція газети «Персонал Плюс» щиросердно вітає всіх із професійним святом — Днем юриста!

Вплив юристів на політичні та соціально-економічні процеси в державі важко переоцінити. Своєю багатогранною діяльністю, яка за роки незалежності набула нового змісту, Ви активно сприяєте формуванню громадянського суспільства, утвердженню та руху нашої Вітчизни шляхом побудови демократичної держави європейського типу, найбільшою цінністю якої є верховенство права, утвердження справедливості, забезпечення прав і свобод співвітчизників.

Сьогодні, у непростий для нашої країни час, саме від Вас значною мірою залежить запровадження у життя державних реформ, удосконалення законодавства, дотримання законності.

Велике значення для вдосконалення законодавства має праця науковців, висококваліфікованих правознавців, які збагачують юридичну науку ґрунтовними дослідженнями, сприяють зміцненню та вдосконаленню законодавчого підгрунтя реформ у державі, беруть активну участь у підготовці нової плеяди правників. Без перебільшення, юрист для багатьох із нас — істина в кінцевій інстанції, представник влади й водночас захисник справедливості. І переважна більшість з Вас робить все для того, аби з честю виправдати таку високу довіру людей. Обравши нелегкий шлях вартових законності, який вимагає кришталевої чесності, принциповості, неупередженості, об’єктивності, Ви, шановні представники всіх рівнів законодавчої, виконавчої та судової влади, присвятили своє життя служінню його величності Закону, високим принципам права. Відзначення Дня юриста в Україні є всенародним вшануванням представників цього благородного фаху. Вітаючи Вас, шановні правники нашої держави, зокрема, фахівці-юристи МАУП, професорсько-викладацький та студентський склад Інституту права, бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя, миру та злагоди у Ваших родинах. Нехай цей день буде для Вас тією життєвою віхою, яка визначатиме Ваші здобутки на правничій ниві, а людська вдячність надихатиме на нові творчі звершення!

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com