Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Претензії BYD на світове лідерство

Останнім часом китайські автомобілебудівники стали дуже наполегливими і честолюбними, прагнучи очолити світовий авторинок. Компанія BYD, також відома як найбільший виробник акумуляторів для китайських автомобілів, планує стати першим і кращим автоконцерном в світі до 2025 року, це означає, що китайці наздоженуть і переженуть Toyota через 15 років.

Але  реалістичнішим прогнозом можна назвати, що BYD стане до 2025 року кращим в Китаї і це найбільш можливий сценарій.  «У нас  достатньо часу, щоб  очолити  авторинок Китаю до 2015 року. Але я впевнений, досягти  цілі ми зможемо і раніше, ніж запланували» — говорить Wang Jianjun, представник генерального директора BYD Auto Sales. «BYD також ставить перед собою за мету наздогнати Toyota, щоб стати номером 1 в світі до 2025 року і досягти, на той час, продажів більше 10 мільйонів автомобілів щорічно». Цього року BYD вже продав 246 881 автомобіль, але за час, що залишився, планує досягти показника в 400 000 автомобілів. Ради порівняння, Toyota, торік продала більше 9 мільйонів автомобілів, тоді як General Motors реалізував близько 8.4 мільйонів. 

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com