Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Нова книга Георгія Щокіна

Ім’я Георгія Щокіна широко відоме в Україні та за її межами. Перш за все, цю людину знають як засновника найбільшого недержавного закладу освіти України – Міжрегіональної Академії управління персоналом. Його перу належить більше чотирьохсот наукових праць з соціальної філософії, релігієзнавства, соціології, психології, освіти, управління людськими ресурсами тощо.

Нещодавно побачила світ нова книга Георгія Щокіна «Система управління людськими ресурсами». Пропоноване видання є своєрідним об’єднанням фундаментальних праць Георгія Васильовича: «Візуальна психодіагностика: пізнання людей за їхньою зовнішністю і поведінкою», «Організація і психологія управління персоналом», «Соціальна теорія і кадрова політика». Автором зроблено спробу наукового обґрунтування концепції і моделі управління, яке полягає у тому, що шлях до ефективного менеджменту людських ресурсів лежить через інтеграцію функцій управління працею, кадрами і соціальним розвитком. «Цінність цієї книги полягає в тому, що матеріал, який зібраний у монографії створювався протягом багатьох років і бере свій початок із часів заснування Академії. Я дуже задоволена, що наш бібліотечний центр поповнився такою чудовою книгою», - зазначила директор бібліотеки Любов Бродська. Ця монографія стане корисною для студентів, викладачів, менеджерів, підприємців, психологів, а також для всіх тих, хто займається проблемами соціального управління.

Найближчим часом видавництво Академії випустить четвертий том об’ємної праці Георгія Щокіна «Людство і віра», над якою зараз плідно працює автор.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com