Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Вітаємо випускників

Ще одна плеяда молодих фахівців висококваліфікованих спеціалістів вже незабаром поповнить ринок праці. Адже, 69 випускників Українсько-Азербайджанського інституту соціальних наук і самоврядування ім. Г.А. Алієва отримали дипломи за спеціальностями «Психологія» та «Соціологія». Четверо з яких - з відзнакою.

Випускники МАУП досягли освітньо-кваліфікаційних рівнів бакалавр, спеціаліст та магістр і отримали відповідні дипломи державного зразка.

Привітати своїх вихованців прийшли представники професорсько-викладацького складу Академії: ректор Міжрегіональної Академії управління персоналом Валерій Захожай, директор Інституту соціальних наук і самоврядування Іван Бідзюра, декан факультету соціальних наук Любов Гончар, завідувач кафедри соціології та соціальної психології Ольга Сусська, завідувач кафедри загальної та практичної психології Олена Туриніна, директор Центру організації практики, працевлаштування студентів та роботи з випускниками Ксенія Ловецка.

З вітальним словом до випускників звернувся ректор МАУП Валерій Захожай, який сподівається, що випускники МАУП неодмінно наведуть лад в країні.

Для одних випускників отримання диплому – це чергова сходинка до здобуття подальших знань, для інших – завершений етап навчального процесу. І як би не склалася у подальшому їхня доля, вони повинні пам’ятати, що двері Академії для них постійно відкритті, тут на них завжди чекають і з гордістю згадуватимуть.

Високий рівень кваліфікації отриманий у кращому недержавному вузі України – Міжрегіональній Академії управління персоналом - обов’язково знадобиться випускникам на професійній ниві, підтвердить високе звання кращих із кращих.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com