Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Підозрювані у вбивстві під вартою

Печерський районний суд міста Києва прийняв рішення про продовження терміну затримання колишнього прокурора Голованіського району Кіровоградської області Євгена Горбенка і начальника райвідділу міліції цього ж району Михайла Ковальського до 10 діб - до 6 липня.

Як повідомила сьогодні Генеральна прокуратура, суд прийняв це рішення 29 червня, посилаючись на подання Генпрокуратури про обрання запобіжного заходу - взяття під варту Горбенка і Ковальського, підозрюваних у завданні тяжких тілесних ушкоджень, які стали причиною смерті Валерія Олійника.

Нагадаємо, 16 червня внаслідок сутички з народним депутатом від БЮТ Віктором Лозінським, Горбенком та Ковальськм на території мисливського господарства в Кіровоградській області, загинув місцевий житель - Валерій Олійник.

Слідчі Генеральної прокуратури затримали Горбенка і Ковальського в порядку ст. 115 Кримінально-процесуального кодексу України в рамках розслідування кримінальної справи, порушеної за ст. 121 (умисне завдання тяжких тілесних ушкоджень, які спричинили смерть) Кримінального кодексу України.

Водночас заступник генерального прокурора Ренат Кузьмін уточнив, що народний депутат від БЮТ Віктор Лозінський, проходить у справі як свідок і його допитають в Києві слідчі Генпрокуратури.

Тим часом, судмедексперти постановили, що Олійник помер у полі, а не в лікарні.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com