Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Знову втрати

Жертвами аварії на шахті в Донецьку стали 6 гірників, доля ще 7 невідома. Уночі проти вівторка рятувальники витягнули на поверхню тіла ще 3 шахтарів. 34 гірники перебувають у клініці професійних захворювань, двоє травмованих - у клініці імені Калініна, передає УНІАН.

У зв’язку з аварією на шахті імені Скочинського прокуратура Донецької області порушила кримінальну справу.

Державний комітет України з промислової безпеки, охорони праці та гірничого нагляду заявляє, що ще напередодні аварії на донецькій шахті імені Скочинського заборонив ведення робіт у 2-й західній лаві.

6 червня у ході оперативної перевірки державний інспектор Держгірпромнагляду видав розпорядження про заборону ведення виїмкових робіт у 2-й західній лаві шахти через порушення, які створювали загрозу життю працівників. Акт оперативної перевірки було надано директору шахти.

Невдовзі відомчий нагляд шахти здійснив свою внутрішню перевірку і запевнив інспектора Держгірпромнагляду про повне усунення порушень і про доцільність продовження робіт у лаві. Проте, непоправне таки сталося...

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com