Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Мотоцикл, що літає

Компанія Samson Mo­to­rworks перебуває в процесі розробки нового транспортного засобу, який, окрім пересування по землі, ще може й літати.

Апарат оснащено телескопічними крилами, що висуваються, їх конструкція запатентована. Також є передні і задні гальма, скляна кабіна, громовідвід, система пожежегасіння, супутникове радіо і система навігації, висотомір, автопілот і підігрів лобового скла. Триколісний мотоцикл, що літає, нагадує силует качки.  

Максимальна швид­кість цього мотоцикла на землі складає 128 км/год і більше 210 км/год в повітрі. Також можна оснастити апарат кондиціонером, додатковою системою освітлення, відеокамерою заднього вигляду з монітором, аудіосистемою. Мотоцикл заправляється звичайним неетильованим бензином і на додаток має просторе багажне від­ділення.

На жаль, про вартість розробки не оголошено, але появу незвичайної розробки Motorworks варто чекати на початку 2010 року. Не уточнюють про те які запчасти для мотоциклов підходять для цього чуда техніки.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com