Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Мільйон за закриття салонів

Концерн General Motors запропонував своїм ділерам закрити протягом наступних 17 місяців свої автосалони, отримавши компенсацію в розмірі від 100 тисяч до 1 мільйона доларів.

Виключенням стануть лише центри з продажу машин марки Pontiac, які зможуть розраховувати на суму від 10 до 200 тисяч доларів. На даний момент фірми вже отримали відповідну угоду з пунктом про те, що у разі його підписання дія ділерського контракту завершиться 31 жовтня наступного року без можливості продовження. Величина компенсації розраховуватиметься з урахуванням кількості непроданих автомобілів на складах, загальної вартості салону, а також величини і значення кожного конкретного центру в регіоні.

Як відзначив директор з продажу американського GM Марк Ла Нів, кожному автосалону буде запропонована певна сума грошей, яка повинна допомогти ділерам продати машини, що залишилися на складах.

Відповідно до угоди, якщо автоцентр прийме компенсацію, то він зобов’язується не вимагати у GM викупити непродані автомобілі, а також не подавати на концерн до суду до закінчення терміну дії ділерського контракту. Окрім цього, ділерські центри, що закрилися, більше не зможуть замовляти машини у GM, хоча концерн вимагає від них продовжити свою працю до січня.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com