Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

ТОЛЕРАНТНА КАМПАНІЯ

Не зважаючи на чергову невдалу спробу об’єд­нати дві найбільші парламентські фракції, Партія Регіонів підтримуватиме і допомагатиме чинному уряду і коаліції ще до президентських виборів. Про це заявила «регіоналка» Г.Герман.

«Ми вестимо свою (передвиборчу президентську) кампанію доброзичливо. Більше того, ми будемо ще до президентських виборів всіляко допомагати цьому уряду, цій коаліції. Ми будемо всюди підпирати їх, де тільки можна, якщо ми будемо бачити, що те, що вони пропонують, справді потрібно Україні», — сказала вона.

«Ми не будемо вести агресивної кампанії і ми би порадили своїм колегам теж пам’ятати, що життя після президентських виборів продовжується», — зазначила депутат.

Коментуючи заяву прем’єр-міністра Ю.Тимошенко про те, що фракцією «регіоналів» у парламенті заблоковано прийняття антикризової програми, Г.Герман заявила: «Ми готові. Ми дали свої пропозиції. Включайте ті пропозиції, виносьте на сесію, будемо обговорювати, будемо схвалювати».

Крім того, вона зазначила, що заява лідера Партії регіонів Януковича про те, що президента має обирати народ — «це колосальний крок до об’єд­нання».

«Якби він цього не зробив, його гарантована перемога у парламенті як президента, це була б піррова перемога, тому що президент без під­тримки народу не може реалізувати реформи», — вважає депутат.

Цікаво, що рівно тиждень тому Герман заявляла, що вважає прийнятними вибори президента в парламенті. За її словами, «не важливо, де обирається президент, важливо, щоб він обирався законно і щоб люди при ньому жили добре».

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com