Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Серійні електромобілі

Не встиг Volkswagen повідомити про можливість виходу в серію в 2011 році нових компактних автомобілів, як вже сьогодні він визначився з місцем виробництва майбутніх електромобілів. Батьківщиною Up!, Space Up! і Space Up! Blue стане Словаччина. На реалізацію своїх далекоглядних планів німці виділили 380 мільйонів євро.

Мартін Вінтеркорн, Голова Ради директорів Volkswagen AG, прокоментував цю звістку таким чином: «На заводі в Братиславі вже сьогодні успішно випускаються автомобілі чотири марок концерну Volkswagen. Наша команда в Словаччині володіє всіма технологічними можливостями, необхідними для виробництва автомобілів «New Small Family». Нагадаємо, що дводверний «концепт» Up! вперше був представлений в 2007 році на автосалоні у Франкфурті. Трохи пізніше, через декілька тижнів, на виставці Tokyo Motor Show-2007 був представлений Space Up! — він був чотиридверним автомобілем, що перевищує своїми розмірами Up! на 23 сантиметри в довжину і 4 — у висоту.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com