Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Випускникам Маріупольського інституту МАУП вручено дипломи

3 квітня в Маріупольській філії Міжрегіональної академії управління персоналом відбулося свято викладачів та студентів — урочисте вручення дипломів про закінчення вищого навчального закладу України.

П’ятьом випускникам: Коломієць Тетяні Дми­трівні, Ніколаєвій Вікторії Володимирівні, Гаращенко Світлані Віталіївні, Шакірходжаєвій Нарізі Бахадирівні, Литовченко Ользі Олексіївні, що здобули нову спеціальність, були вручені довгоочікувані дипломи з відзнакою бакалаврів, спеціалістів за спеціальностями: управління персоналом і економіка праці, менеджмент організацій, облік і аудит, а також для них відбулася церемонія вручення почесних мантій.

Разом зі студентами та професорсько-викладацьким складом розділити атмосферу свята прийшли: Заступник директора ВАТ МК «Азовсталь», начальник відділу управління персоналом, голова ДЕК — Голтвенко Валерій Олександрович, президент Маріупольської колегії адвокатів, кандидат юридичних наук, заслужений юрист України — Конищев Геннадій Аркадійович.

Теплими словами привітав випускників директор Маріупольського інституту, кандидат історичних наук, доцент В.М. Футулуйчук і побажав їм успіхів у подоланні кар’єрних сходинок. В ході урочистої частини багато добрих слів говорилося про новаторські кроки Маріупольської філії, про важливу роль українського навчального закладу в підготовці фахівців в галузі економіки, управління персоналом, права.

Місія вручення випускникам 2008 року Маріупольської філії дипломів була довірена на кафедрі управління персоналом та економіки праці: Голтвенко В.О., кандидату економічних наук Стрюк М.М.; на кафедрі менеджменту: кандидату економічних наук Білоусовій Є.Є.; на кафедрі правознавства: Конищеву Г.А., кандидату юридичних наук Гусарові В.М.

Зі словами щирої подяки за отримані знання до викладачів вузу звернулися випускник — Донців Вадим та від імені студентів 4-го курсу денної форми навчання — Кара дон Оксана, які в своїх яскравих промовах побажали процвітання МІ МАУП, нових вдячних студентів, здоров’я та творчої праці викладачам.

Прекрасний настрій, що відповідає яскравій події, як вручення дипломів, передався всім присутнім студентам та викладачам і царював на протязі всього свята.

Урочисте вручення дипломів студентам філії МАУП була висвітлено місцевими ЗМІ.

 

Людмила Рисенкова,
голова Ради трудового колективу,
старший викладач кафедри управління персоналом та економіки праці МІ МАУП

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com