Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Далі підемо без МВФ?

Прем’єр Юлія Тимошенко не впевнена у поверненні місії МВФ до України в зв’язку з неухваленням парламентом необхідних законопроектів для співпраці з цією організацією.

Про це вона сказала, коментуючи результати голосування у парламенті у вівторок.

Тимошенко відзначила «певний прогрес» у зв’язку з ухваленням в цілому двох з п’яти запропонованих урядом законопроектів і висловила сподівання, що ці два закони будуть підтримані президентом.

«Але в той же час ми не переконані, чи буде повернення місії МВФ до України, якщо до кінця не виконані певні елементи спільної програми», — сказала вона.

Тимошенко додала, що уряд проведе додаткові консультації з міжнародними фінансовими організаціями з приводу голосування в українському парламенті для того, щоб зрозуміти, як далі рухатися в подоланні кризових явищ.

Тимошенко нагадала, що, крім цього, проведе консультації з президентом та парламентськими фракціями щодо повернення до голосування по провалених законопроектах найближчим часом.

«Мені б хотілося, щоб і опозиція ці законопроекти підтримала. Але, як ми бачимо, опозиція сьогодні намагається заробляти бали на кризі, і не думаю, що це їй вдасться», — сказала Тимошенко.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com