Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Депутати розділили штрафи, зібрані міським ДАІ

Київрада вирішила, куди витратити 50% від штрафів, виплачених порушниками правил дорожнього руху. Депутати ухвалили це рішення під час внесення змін до бюджету міста на поточний рік, — повідомляє УНІАН.

За словами начальника Головного фінансового управління КДМА Віктора Падалки, 78 мільйонів гривень прямують на фінансування об’єктів комунальної власності.

60 мільйонів гривень планують витратити на водопровідно-каналізаційне господарство міста. 18 мільйонів гривень — на закупівлю рухомого складу для міського пасажирського транспорту. Нагадаємо, що в статті «Киев — рекордсмен по штрафам» «Газета.» писала, що за місяць дії нових штрафів Даїшники виписали штрафів в столиці на 3,8 млн. грн, більш ніж в будь-якому іншому місті України. В цілому по країні загальна сума штрафів за порушення на дорогах склала 30,8 млн. грн. Нові штрафи за порушення правил дорожнього руху були ввдені 16 листопада цього року.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com