Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Творчий вечір Анатолія Славути-Логвиненка

Як відомо, культурно-естетичне виховання так само важливе сьогодні у роботі Міжрегіональної Академії управління персоналом як і навчальний процес, адже Академія бачить своїм завданням не лише надати дітям освіту, але й виховати їх культурними, естетично розвиненими і обізнаними у світі мистецтва.

Днями у МАУП відбувся творчий вечір поета, члена Національної спілки письменників України Анатолія Славути-Логвиненка. У затишній конференц-залі Академії зібралися послухати митця численні студенти, викладачі та гості, шанувальники поетичної творчості автора.

Натхненне читання ліричних віршів і серйозних громадсько-патріотичних творів зворушливо звучало з вуст поета. Анатолій Славута-Логвиненко – наш сучасник, а отже і його творчість - це своєрідний зріз сучасного життя, пристрасна і відверта розмова про негаразди нашого сьогодення. Кожен його вірш – актуальна тема, яскрава картина наших днів, глибокі думки про вічні цінності в житті людини. Поезії «Україні», «Держава», «Олігархи», «Чотири гетьмани» змушують замислитися над проблемами державності і народу, а  вірші «Любов, як райдуга», «Сонячна долина», «Уклін матері» вводять у світ вічних почуттів, які супроводжують людину все життя. Тож, слухаючи поета, гості мистецького вечора мали нагоду поринути у світ прекрасного і, разом з тим, задуматися про те важливе, чому присвячена творчість автора.

А на завершення – студенти, які також пишуть поезії і таких в Академії чимало, ділилися перлинами своєї творчості з майстрами і аматорами, вони натхненно читали свої вірші і ділилися враженнями. Крім того, побувавши на цьому мистецькому зібранні можна з впевненістю стверджувати, що попри всі негаразди нашого сьогодення – провідною темою творчості юних поетів і поетес залишається вічна тема – кохання!

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com