Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Тимошенко відповіла на наїзд Ющенка

Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко заявляє, що урядом на сто відсотків профінансовано усі видатки на ліквідацію наслідків повені, яка сталася влітку у західних областях України.

Так Тимошенко відреагувала на невдоволення президента щодо фінансування подолання на­слідків повені.

Прем’єр також нагадала, що уряд вчасно ухвалив всі необхідні рішення для відновлення зруйнованого житла людей та для надання матеріальної допомоги за втрачене майно, повідомляє прес-служба уряду.

За її словами, якщо гроші не надійшли до людей, то треба питати в губернаторів та представників місцевої влади, які отримали від уряду гроші вчасно та в повному обсязі.

За словами прем’єр-міністра, на рахунках місцевих адміністрацій станом на 1 листопада залишилося невикористаними 600 млн. грн., які Уряд виділяв на ліквідацію на­слідків повені.

Тимошенко наголосила, що особисто контролюватиме це питання до тих пір, поки люди, постраждалі від повені, не отримають до останньої копійки кошти, перераховані Урядом на ліквідацію наслідків стихії.

У вівторок президент Віктор Ющенко висловив незадоволення темпами виплат компенсаційних коштів постраждалим від повені жителям Чернівецької області.

«Уряд часто обіцяє те, що виходить за межі можливостей, а потім стає прикро відповідати перед людьми», — зазначив він.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com