Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Шини Nokian для суворих умов

Компанія Nokian Tyres офіційно вийшла на ринок вантажних, автобусних і спеціальних шин для сільськогосподарської, лісозаготівельної і промислової техніки.

Nokian Tyres вже декілька десятків років виготовляє шини для вантажівок, автобусів і різних будівельних, сіль­ськогосподарських і лісових машин і залишається першопроходцем у виробництві спеціальних шин. Останніми роками економічне зростання і розвиток промисловості в Україні відкрили нові сегменти на ринку шин для даної техніки. Підприємства агропромислового комплексу, важкої індустрії, грузо- і пассажироперевізники потребують якісних шин, що відрізняються високою зносостійкістю і придатністю для використання в різних температурних умовах. Nokian Tyres виробляє шини для лісової техніки, і займає в цій області лідируючу позицію на світовому ринку. У асортименті є також спеціальні шини для тракторів, які певний час або в основному працюють в лісі. Є своя лінійка і для сільського господарства. Фірма прагне, щоб її продукція відповідала всім вимогам, що змінюються, адже за останні роки збільшився розмір тракторів і інших сільськогосподарських машин і устаткування, виросла і їх перегінна швидкість. Поряд з традиційною продукцією, Nokian Tyres постійно випускає нові шини. Результат — багатий асортимент радіальних шин для тракторів і інших сільгоспмашин. Для різної портової і термінальної техніки, підземних гірських машин і промисловості фінська компанія пропонує, поряд з традиційними діагональними, чисельні радіальні шини. При розробці нових шин особлива увага приділяється її надійності і тривалому терміну екс­плуатації, що має на увазі ретельний вибір матеріалів, роботу над удосконаленням конструкції, а також безперервне практичне тестування шин, що розробляються. Шини No­kian Tyres не лише виглядають інакше, ніж шини інших виробників, але і мають характеристики зчеплення і зносостійкості іншого рівня. Водії в зарубіжних країнах вже давно оцінили такі важливі властивості шин цієї фін­ської компанії, як відмінна і стабільна керованість, тривалий пробіг. Тепер шини Nokian Tyres для спеціальної техніки завойовуватимуть довіру і віт­чизняного споживача.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com