Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Новий варіант універсала Clio

Renault Clio непогано продається в Європі завдяки своїм компактним розмірам у поєднанні з широкою гаммою версій і різноманітної комплектації. Щоб підтримати успіх моделі, французький автовиробник випускає топовий варіант Clio в кузові універсал, який називається «Exception».

Марка Excep­tion використовувалася компанією і раніше для позначення спецсерій з багатшою комплектацією. Даний варіант грунтується на оснащенні Dyna­mique, в яке входять передні і бічні подушки безпеки, клімат-контроль, шкіряна обробка керма і ручки перемикання передач, протитуманні фари і багажне відділення з плоским днищем. Новими елементами є 15-дюймові колеса, темніше тонування заднього скла, додаткова обробка шкірою і круїз-контроль з обмежувачем швидкості. Вантажо­міст­кість складає 410 літрів. Ряд силових агрегатів для Clio Exception досить типовий. Двигун dci 85 працює в парі з п’ятиступеневою механікою або з роботизованою трансмісією Quickshift. Ще один дизель, потужністю 105 л.с., комплектується виключно шестишвидкісний РКПП. У всіх версіях 85-сильний мотор витрачає 4,4 л/100 км. в змішаному циклі, тоді як dci 105 споживає 4,6 і 4,7 л/100 км. в стандартній версії і в комплектації DPF відповідно. Бензинових двигунів два — Tce 100 і 1,6-літровий 16v 100. Витрата першого складає 5,8 л/100 км., другого, — 7,5 л/100 км. в змішаному циклі.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com