Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Балога відмовився від виборів...

«Єдиний Центр» відмовився від розміщення блтзько двох тисяч рекламних щитів по всій країні. Про це «Делу» повідомив виконавчий директор Асоціації зовнішньої реклами Артем Біденко. Біл-борди були заброньовані партією на початку вересня, після фактичного розвалу коаліції й обіцянки Президента оголосити дострокові вибори. Активна фаза реклами «ЕЦ», куратором якого є глава Секретаріату Президента Віктор Балога, планувалася на жовтень-листопад. Однак минулого тижня «ЕЦ» зненацька скасував замовлення. Одночасно представники Президента повідомили, що Ющенко не розганятиме парламент.

Відмова партії «Єдиний Центр», яка підконтрольна главі Секретаріату Президента Віктору Балозі, від масштабної кампанії стала несподіваною для рекламістів. За даними видання, ще в минулий понеділок деякі агентства одержали оплату за розміщення зовнішньої реклами в різних областях країни. Однак наприкінці тижня плани «єдиноцентристів» різко змінилися. За словами виконавчого директора Асоціації зовнішньої реклами Артема Біденка, середня вартість розміщення реклами на біл-бордах в Україні становить 650 доларів і більше. Тепер рекламісти добиваються штрафних санкцій за порушення договорів. Адже загальний бюджет рекламної кампанії «Єдиного Центру» має становити 1,5 мільйонів доларів.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com