Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

СБУ організовує виставку про УПА

15-26 вересня цього року в приміщенні Харківського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України триватиме виставка «Українська Повстанська Армія: історія нескорених», що є спільним проектом Служби безпеки України та Центру досліджень визвольного руху.

Виставку розроблено на основі матеріалів Галузевого державного архіву СБУ та архіву Центру досліджень визвольного руху з метою подати цілісну картину зародження та функціонування УПА, її цілей та методів боротьби за українську державність.

В експозиції представлено понад півтисячі фотографій, документи з радянських та німецьких архівних джерел, внутрішні документи Організації Українських Націоналістів та УПА. Унікальність фотовиставки у тому, що в ній демонструються  фотокартки і документи, які протягом кількох десятиліть приховувались в архівах НКВД-КГБ, і які є переконливим і промовистим джерелом об’єктивної інформації про УПА.

Виставка працюватиме щодня з 10.00 по 18.00. Вхід вільний.

Офіційне відкриття виставки відбудеться 16 вересня цього року о 12.00 за адресою м.Харків, пр.Московський, 75.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com