Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Демонстрація сили

Нафтогазова російська імперія розгорнула великомасштабні бойові дії в Грузії з метою відновлення свого контролю над Південним Кавказом.

Такий результат подій поверне геополітичну ситуацію в роки холодної війни часів СРСР, буде сприяти відродженню і поширенню її впливу по всій планеті.

Якщо сьогодні окупаційні дії Росії зійдуть їй з рук, то результати синдрому безкарності і вседозволеності не змусять себе довго чекати.

Сьогодні в Грузії вирішується не тільки питання існування Грузії. Від результату того, що відбувається залежить, чи зуміє цивілізований світ зупинити сповзання до катастрофи. Досить згадати чеченські компанії, що б порівняти і припустити, у що це усе виллється в майбутньому для Грузії.

Сьогодні в Грузії вирішується доля Південного Кавказу – Росія давно намагається відновити повний контроль над усім регіоном, і в цьому плані Грузія відіграє вирішальну роль. Підкоривши цю країну, Росія в геополітичному плані автоматично стає хазяїном у всьому регіоні.

Сьогодні в Грузії вирішується подальша доля України, вірніше Криму – відчувши впевненість, Росія обов’язково візьметься вирішувати питання підпорядкування України, розігравши конфлікт у Криму, де проросійськи налаштованих жителів достатньо багато.

Сьогодні в Грузії вирішується питання країн нової Європи – Росія обов’язково постарається повернути свій вплив у країнах колишнього радянського табору.

Українська правда

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com