Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

КРУ знайшло зловживання

Контрольно-ревізійним управлінням в АР Крим проведено ревізію фінансово-господарської діяльності Міністерства охорони здоров’я АРК за період з 01.01.2006 по 01.01.2008, якою встановлено низку фінансових порушень на загальну суму 1112,6 тис. гривень.

Зокрема, згідно з Порядком, затвердженим Постановою Кабінету Міністрів України від 28.04.2006 № 603, кошти субвенції з державного бюджету повинні використовуватися на закупівлю обладнання для сільських амбулаторій і фельдшерсько-акушерських пунктів та автомобілів швидкої медичної допомоги для облаштування пунктів швидкої медичної допомоги на базі сільських амбулаторій, розташованих на відстані більш як 10 км від станцій «швидкої допомоги».

Проте у 2006 році придбане Міністерством обладнання на суму 280 тис. грн та 6 авт на суму 816,7 тис. грн не було передано сільськими установами та фельдшерсько-акушерськими пунктами, все це залишилося у розпорядженні центральних міських лікарень, територіальних медичних об’єднань та автогосподарств управлінь охорони здоров’я. Тобто допущено нецільове використання товарно-матеріальних цінностей на суму 1 096,7 тис. грн.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com