Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

AG Excaliber — «диво» з Литви

Адроніс Густаутас з Литви створив оригінальний автомобіль з 30-дюймовими (!) колісними дисками. Під час його будівництва за основу було взято Mercedes-Вenz CL.

Вся технічна новинка залишилася без змін. Адроніс сконцентрувався саме на творчому складнику. Зовнішній вигляд його творіння досить дивний. З одного боку, витончені передня і задня частина з оригінальною оптикою, великою хромованою решіткою радіатора і здвоєними патрубками системи випуску, виведеними в центр корми. З другого — трохи незграбний профіль із сильно роздутими арками коліс, у які помістили величезні хромовані 30-дюймові диски спереду і 40-дюймові — ззаду.

Інтер’єр AG Excaliber, прикрашений кристалами Swarovski, увінчує величезний 25-сантиметровий кристал, що розміщено замість ричага перемикання режимів автоматичної трансмісії. Повнішу інформацію про AG Excaliber Адроніс обіцяє розкрити влітку цього року.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com