Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Останній дзвоник у ліцеї МАУП

30 травня випускники загальноосвітнього навчального закладу «Ліцей МАУП» відзначають своє останнє школярське свято. Цього дня для них востаннє прозвучав шкільний дзвоник. Як і щороку, Ліцей МАУП випустив у світ своїх вихованців добре підготовленими та впевненими у своєму майбутньому. Адже випускників 11 класу Ліцею завжди чекають в Інститутах Президентського університету МАУП, а випускників 9 класу — в технікумах при МАУП, і як показує багаторічна практика — більшість ліцеїстів залишаються навчатися в Академії і здобувають тут вищу освіту.

Ректор Академії Микола Головатий побажав випускникам наснаги і наполегливості у досягненні нових освітніх вершин, а також щастя і успіхів на життєвому шляху.

Привітати юних випускників завітала проректор з виховної роботи МАУП Людмила Біжик. Вона побажала юним ліцеїстам впевнено йти у життя й обирати професію до душі, щоб не лише мати можливість добре заробляти, а й реалізувати себе як особистість. Директор Ліцею — Ірина Виговська насамперед подякувала батькам і вчителям за виховання молоді, яка цього дня робить перший крок у життя. Молодші учні Ліцею також прийшли привітати своїх старших колег, підготувавши для них святкову концертну програму — з танцями та співами.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com