Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Вітаємо випускників

Одним з провідних навчальних закладів у структурі Міжрегіональної Академії управління персоналом є Інститут міжнародної економіки та інформаційних технологій. Молоді люди, які прагнуть отримати престижну економічну освіту, здобувають її саме тут, на денній, вечірній та заочній формах навчання.

Диплом МАУП — шлях до успішної кар’єри, що щороку доводять тисячі випускників Академії, які по завершенні навчання працюють в органах законодавчої та виконавчої влади, в аудиторських, банківських, страхових, рекламних установах, бізнесових структурах. Всі сили, знання і професіоналізм професорсько-викладацького складу Інституту спрямовані на реалізацію того, аби його випускники були найкращими — високопрофесійними фахівцями своєї справи, майбутньою українською елітою. Недавно понад 150 студентів заочної форми навчання Інституту міжнародної економіки та інформаційних технологій Міжрегіональної Академії управління персоналом по успішному завершенні навчання отримали дипломи магістрів та бакалаврів, одинадцяти з них було вручено дипломи з відзнакою. Випускники здобували вищу освіту за спеціальностями «Фінанси», «Облік та аудит», «Банківська справа», «Маркетинг». Дипломи випускникам вручили ректор Міжрегіональної Академії управління персоналом, професор Микола Головатий та директор ІМЕІТ Микола Базась, які висловили своє задоволення вихованцями Академії, побажали їм успіхів у професійній діяльності.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com