Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Дії Рабиновича неадекватні

Заява
прес-служби Міжрегіональної Академії управління персоналом

Останнім часом з боку Вадима Рабиновича, відомого олігарха, власника кількох електронних і друкованих ЗМІ посилилися ворожі щодо українських національних сил випади і наклепницькі публікації, які свідчать про неадекватність його поведінки, обтяженою довгими роками перебування у радянських виправних і психіатричних установах.

У засобах масової інформації неодноразово повідомлялося про провокаційну суть багатьох матеріалів, які публікуються у виданнях В.Рабиновича, особливо електронних. Відбувається відверте паплюження поважних громадян і організацій, безпідставне звинувачення їх у ксенофобії, расизмі і фашизмі. Як наголошували поінформовані джерела, все це робиться ним задля отримання коштів на так звану боротьбу з «антисемітизмом». Тому так відверто й цинічно друкуються образливі і наклепницькі матеріали, які дуже далекі від правди і об’єктивності.

Дії В.Рабиновича свідомо спрямовані на зумисне розпалювання міжнаціональної ворожнечі.

Прикладом неадекватності поведінки В.Раби­новича і його небажання жити в мирі і злагоді, зокрема з придуманими ним самим опонентами, стали його нападки і наклепи на керівників єврейських організацій, з якими керівництво Міжрегіональної Академії управління персоналом веде взаємоузгоджені переговори з питань, що становлять взаємний інтерес і направлені на пошук шляхів порозуміння і співробітництва. В.Рабинович оголосив ледь не анафему тим єврейським керівникам, які вели з Академією переговори. Це що толерантна і виважена позиція адекватної людини і керівника громадської організації?

Академія у десятках судових спорів з В.Ра­биновичем довела наклепницьку й образливу суть його дій, вигравши практично всі справи.

В Академії навчаються і працюють представники 31 країни світу. В жодній із публікацій академічних ЗМІ немає будь-яких закликів до міжнаціональної чи міжрелігійної ворожнечі. Академія щиро здійснює пошук взаємоузгоджених шляхів порозуміння з єврейськими громадськими організаціями і знаходить у їхніх керівників бажання налагодити необхідні для цього стосунки.

Навмисне загострення В.Рабиновичем протистояння, за відсутності для того будь-яких підстав, свідчить, що ми маємо справу з патологічним провокатором, нездатним поводитися толерантно і виважено, який не заслуговує на високе звання керівника громадської організації. Знавіснілість, з якою він публікує свої матеріали, свідчить про свідоме розпалювання ним міжнаціональної ворожнечі, що, безумовно, неприпустимо і має бути засуджено.

Академія відкрита для контактів і переговорів з будь-якими організаціями і діячами і готова шукати шляхів порозуміння з усіх питань, що викликають взаємний інтерес.

Прес-служба
Міжрегіональної Академії управління персоналом

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com