Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Бідний-бідний Вадік

З грудня 2003-го до березня 2007 року єврейський олігарх, мільйонер, а віднедавна власник футбольного клубу вищої ліги, не виконав повністю або частково шість судових рішень, що набрали чинності. Йдеться про вибачення, публікацію спростування і компенсацію моральних збитків, яких зазнала МАУП та її керівництво через явно наклепницькі матеріали у ЗМІ, які належать самозваному лідерові українського єврейства і найбільшому другу українських футболістів. Подробиці — у №29 щотижневика «Персонал Плюс».

Рабинович, зокрема, категорично не бажає виплачувати компенсацію моральних збитків. Перед судовими виконавцями він зображає популярну героїню єврейського фольклору сирітку Хасю з її пісенькою на всі часи: «Пшекльонти герман вшистко забрав...» І взагалі — ніякий він не мільйонер, не олігарх, бо бідний, як пацюк із містечкової синагоги.

А тим часом, як відомо, Рабинович, відгукуючись на заклик братів Суркісів порятувати український (???) футбол, купив клуб вищої ліги — київський «Арсенал». Звідки гроші? І то чималенькі?

Про те, що у «бідного єврея» гроші є, свідчать і вельми вірогідні чутки, котрі вже майже рік ширяться серед посвячених. Офіційно їх поки що не підтверджено. Але йдеться про те, що саме Вадим Рабинович передав Станіславу Ніколаєнку п’ять із гаком мільйонів доларів — як плату за знищення МАУП.

Звідси дві наразі неофіційні версії. Перша: гроші у Рабиновича є, і чималі. Вистачило і на купівлю клубу, і на «замовлення» МАУП. Але всі ці статки він приховує від податківців, що вже є злочином.

Версія друга: в історії з «гонораром», виплаченим міністрові-соціалісту, Рабинович виступав як посередник між Ніколаєнком і урядом Ізраїлю або міжнародними сіоністськими колами. Чи то між першими і другими разом узятими. За цю роботу він узяв те, що на жаргоні корупціонерів називається «відкат». Сума комісійних була чималенька, вистачило не тільки на каву, а й на цілий футбольний клуб вищої ліги. Зайве нагадувати, що і ця акція в разі її документального підтвердження має стати приводом до чергового, цього разу вже кримінального, розслідування.

Товариство, якщо раптом на ваших очах у поїзді метро пісеньку «Ми люди нє мєстниє...» заведе особа, дуже схожа на Рабиновича, то так і знайте — бреше!

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com