Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

«Помаранчевий мегаблок»: «жид на жиді сидить і жидом поганяє»

5 червня ц.р. в офісі «Нашої України» в присутності Президента України Віктора Ющенка десять партій підписали «Декларацію об’єднання демократичних сил», яка є форматом виборчого «мегаблоку».

Декларацію підписали: від «Нашої України Вячеслав Кириленко, партії «Вперед Україно!» — Юрій Луценко, «Народного руху України» — Борис Тарасюк, УРП «Собор» — Анатолій Матвієнко, Україн­ської народної партії — Юрій Костенко. Християнсько-демократичного союзу — Володимир Стретович, «Пори» — Владислав Каськів, Партії захисників Вітчизни — Юрій Кармазін, Конгресу українських націоналістів — Євген Гірник, «Європейської партії України» — Микола Катеринчук.

Те, що це політичне дійство відбувалося у присутності Ющенка, свідчить про його погодження з Вашингтоном (та пов’язаним з ним Тель-Авівом), представником якого в Україні і є Президент Ющенко разом зі своєю дружиною Клер-Чумаченко. Такі маріонеткові президенти нині діють в Естонії, Грузії та деяких інших пострадянських республіках. Для цього інколи вдаються навіть до шлюбів, які є гарним прикриттям для підривної діяльності.

Ті, які увійшли до названого «мегаблоку», однозначно й остаточно виявили себе щирими прихильниками глобалістичних, юдо-ліберальних сил, що нині очолюють сіоністські США та Ізраїль. Ці єврейсько-расистські богоборчі сили намагаються контролювати все людство і набирають до своїх підривних загонів або своїх співплемінників, або запроданців. Наприклад, партія «Пора», згідно з численними закордонними та вітчизняними повідомленнями, є дешевою розробкою американських спецслужб, співробітницею яких була і, напевне, залишається нинішня дружина українського Президента Клер-Чумаченко. Симпатії Б.Тарасюка, який очолює «Народний рух України», також, з огляду на всі його дії, тепер на боці жидо-масонських утворень, де маячать пристаркуваті вурдалаки на кшталт Бзежинського, Кіссінджера, Олбрайт та інших жидівських расистів.

Під стать партійному складу «мегаблоку» і персональний склад виборчих списків, що їх очолює гаркавий громадянин Ізраїлю Ю.Луценко, котрий, як повія в ліжку, змінює політичні партії та ідеології. За ним — В.Кириленко, штучна політична фігура, створена, очевидно, для заміщення високих державних посад без жодних позитивних результатів (про таких у народі кажуть — «порожнє місце»). Далі — так само штучно створений і такий самий молодий жид — А.Яценюк, який дивовижним для пересічних громадян чином опинився в кріслі міністра закордонних справ (бо в Європі, куди так пнеться юдо-ліберальний «мегаблок», усі такі посади комплектуються, зазвичай, саме жидами). Поруч з цим міністром — інший міністр жидівського походження, і також з українським прізвищем — А.Гриценко, якого двічі готували у військових закладах США (тобто як справжній закордонний шпигун) і який одружений, як і Ющенко, на жидівці Ю.Мостовій — власниці україножерського тижневика «Зеркало тижня», створеного жидами-емігрантами в тих самих США. Гриценко так потрібний американським жидам, що навіть Прем’єр В.Янукович не зміг його зняти з посади міністра оборони (що вкотре вказує на несамостійність всіх наших урядовців).

До цього жидо-шпигунського кагалу належить ще один фігурант виборчого «мегаблоку» — В.Кась­ків, який, судячи з численних оприлюднених матеріалів, є розкритим агентом американських підривних спецслужб, по суті — політичним терористом. І ось ця чужинська зграя знову пнеться до законодавчого органу України, аби стати недосяжними для правоохоронних органів й надалі провадити свою руйнівну діяльність. Ну-ну, подивимося!

Вл. інф.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com