Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Хто завжди стоїть за «боротьбою з антисемітизмом»?

Зараз дедалі частіше і нахабніше звучать вимоги про посилення «боротьби з антисемітизмом», про прийняття більш жорстких законів «проти антисемітів», про застосування до них масштабних репресивних дій з боку влади. При цьому під «антисемітами» розуміються всі люди, які мали сміливість бодай раз висловитися проти расистської доктрини юдаїзму та сіонізму, злочинів Ізраїлю та міжнародної єврейської мафії, геноцидів, влаштованих єв­рейськими діячами в різних країнах світу тощо.

Боротьба з «антисемітизмом» завжди загострюється там і тоді, де і коли євреї масово приходять до державної влади. Так було, наприклад, одразу після відомого жовтневого заколоту в Російській імперії в 1917 році, коли понад 80% провідних державних посад обіймали єврейські заколотники. Розуміючи, що їхнє етнічне походження та сатанинська сутність дедалі більше впадають у вічі, єврейські «революціонери» приймають спе­ціальну постанову Раднаркому «Про боротьбу з антисемітизмом та єврейськими погромами» (див. нижче), в якій, з одного боку, чесно зізнаються, що «антисемітський рух та погроми євреїв є загибеллю для справи революції», а з іншого — «ставлять поза законом» навіть тих, хто просто агітує проти єврейсько-більшовицького засилля. «Ставити поза законом» — означає вбивство людини без суду і слідства, тобто суто бандитські дії, чим завжди й вирізнялися єврейсько-більшовицькі діячі.

Зараз єврейські расисти знову дорвалися до влади і багатств України, монополізувавши сьогодні президента, парламент та уряд, банки та підприємства, землю і засоби масової інформації, суди та правоохоронні органи, а також обласні, міські і навіть районні адміністрації. Їхні представники на кшталт фельдманів та рабиновичів вимагають прийняття законів про посилення «боротьби з антисемітизмом», що, по суті, повертає Україну в недоброї пам’яті часи єврейсько-більшовицької влади. Якщо таку владу буде знову встановлено, то в Україні, як і тоді, загине понад 10 мільйонів людей. Чи витримає Україна ще одну єврейську владу?

Історична довідка

Постановление Совета Народных Комиссаров №18
О борьбе с антисемитизмом и еврейскими погромами 25 июля 1918 г

Совет Народных Комиссаров объявляет антисемитское движение и погромы евреев гибелью для дела рабочей и крестьянской революции й призывает трудовой народ Социалистической России всеми средствами бороться с этим злом. Национальная вражда ослабляет наши революционые ряды, разъединяет единый, без различия национальностей, трудовой фронт и на руку лишь нашим врагам.

Совнарком предписывает всем Совдепам принять решительные меры к пресечению в корне антисемитского движения. Погромщиков и ведущих погромную агитацию предписывается ставить вне закона.

Председатель Совета Народных Комиссаров Вл.Ульянов (Ленин)
Управляющий делами Совета Народных Комиссаров Вл.Бонч-Бруевич
Секретарь Совета Н.Горбунов

«Декреты Советской Власти», т. Ill, M., 1964, стр. 93-94.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com