Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Слово підтримки

Голові Наглядової Ради
Міжрегіональної Академії управління персоналом
п. Г.Щокіну

Шановний Георгію Васильовичу!

 У час, коли антиукраїнські сили намагаються знищити національну освітню систему, нам вкрай необхідні згуртованість і єдність. Адже доля Міжрегіональної

Академії управління персоналом — це не лише вищі студії для тисяч молодих українців, робочі місця для викладачів, а й питання перспективи розвитку освіти нашої країни.

Світовий досвід свідчить, що нинішні глобальні лідери політичного, економічного і культурного життя робили ставку передусім на підвищення рівня освіченості населення, відкривали нові університети і науково-дослідні інститути. Натомість нині в Україні спостерігається процес командно-адміністративного втручання у сферу функціонування вищих навчальних закладів. Зокрема, чиниться необгрунтований тиск на приватні навчальні заклади, серед яких найбільшу злість бюрократів викликає Міжрегіональна Академія управління персоналом. Причина ж цьому проста — МАУП надає молодим українцям високоякісні освітні послуги і в своїй діяльності керується національними інтересами, а не вказівками чиновників.

Ми переконані, що натиск антиукраїнських сил на МАУП лише зміцнить нас і загартує. Висловлюємо Вам, Георгію Васильовичу, як президенту Академії слова підтримки і вдячності за стійкість у боротьбі за майбутнє Батьківщини!

З повагою,
колектив Рівненського інституту МАУП

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com