Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

За цей злочин ще буде розплата!

8 червня ц.р., в п’ятницю, у єврея Черновецького, що захопив мерське крісло в столичному Києві, відбулося чергове загострення: він надіслав свою «зондер-команду» для зняття наступного книжкового кіоску МАУП (біля київського цирку).

Ця «група захоплення» складалася з клерків єврейської зовнішності, кримінально-подібного елементу та, схоже, продажних «ментів», які виявилися такими боягузами, що не показали навіть посвідчень. Хоча всі вони були в штанах та видавали себе за чоловіків. Що цікаво, ці ожидовілі манкурти (деякі з погонами на плечах) будуть розповідати своїм дітям та онукам? Як нищили будівельними кранами книжкові кіоски з українською літературою? Як билися з українською жінкою — продавцем книг Тараса Шевченка, Івана Франка та Олени Пчілки?

Як продалися вкотре жидівсько-бандитській владі, що нагадує владу своїх попередників в 1917 році?

Мабуть, забули ожидовілі манкурти (зокрема і в міліцейській формі), чим закінчився єврейсько-більшовицький режим. Так само закінчиться і цей, за злочини якого будете відповідати разом зі своїми злочинними господарями. Це все вже було — і жидівське засилля в 1917-1937 роках закінчилося масовими розстрілами жидівських катів та їхніх прихвоснів з НКВС. Читайте історію, особливо з видань МАУП. Це дуже повчально!

Вл. інформ.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com