Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Вчинено Розбійницький напад

Комітет у
справах захисту прав споживачів
 
Уповноваженому з прав людини
Верховної ради України
Н.Карпачовій
 
Голові комітету з питань прав людини,
національних меншин
і міжнаціональних відносин
Л.Грачу
 
Голові комітету з питань свободи
слова та інформації
А.Шевченку
 
Президентові Української Асоціації
видавців і книгорозповсюджувачів
О.Афоніну

Міжрегіональна Академія управління персоналом звертається до Вас у зв’язку з грубим порушенням конституційних прав і свобод, допущених київським міським головою Леонідом Черновецьким.

31 травня 2007 р., як нам стало відомо, за вказівкою Л.Черновецького група молодиків з 34 осіб у присутності 4 представників органів внутрішніх справ (яке управління внутрішніх справ вони представляли, не повідомили) здійснили напад на книжковий кіоск Академії, що на розі вул. Дорогожицької і вул. О.Теліги у Шевченківському районі Києва. З допомогою підйомного крана вказані особи завантажили кіоск разом з продавцем, літературою та іншими матеріальними цінностями, що були у кіоску, на вантажний автомобіль і вивезли у невідомому напрямку. Цими діями було поставлено під загрозу життя працівниці Академії і завдано великих матеріальних збитків. Представників Академії, які намагалися завадити цим злочинним діям, міліціонери відтіснили і не дали змоги протидіяти порушникам.

Нападники не пре­д’явили жодних документів, на підставі яких вони діяли і які організації представляли. Цілком можливо, що вони мають стосунок до фактично очолюваної Л.Черновецьким служби безпеки корпорації «Правекс».

Книжковий кіоск стояв у вказаному місці цілком законно і жодних підстав для його знесення не було. Судових рішень з цього приводу не приймалося і вони не пред’являлися.

Ми категорично протестуємо проти беззаконня, яке чинить у столиці України її нинішній міський голова, визнаний правопорушник у питаннях свободи слова, і просимо Вас надати сприяння у захисті конституційних прав і свобод і нашої організації, і громадян, які користуються її послугами. Свобода слова і думки повинна бути захищена!

До правоохоронних органів направлено відповідні заяви, де йдеться про безчинства зазначених вище осіб і вимагається притягнути винних до встановленої законом кримінальної відповідальності.

Ректор
М.Головатий
Секретар Наглядової ради
В.Короткін
вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com