Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

СВІТОВИЙ РАДЯНСЬКИЙ УРЯД куди зникли резиденти КГБ?

Чомусь всі думають, що КГБ СРСР припинив існування 1991 року.

Розвал Союзу, розрядка, бездарне перепідпорядкування спецслужб Єльцину, якого розвідники не любили, трансформували найкращі у світі секретні служби у російські структури. Існує думка, що радянські шпигуни масово перейшли в підпорядкування Російській Федерації, що несподівано стала суверенною державою. Не вірте цій казочці! На початку 90-х Росії довелося заново створювати Службу безпеки, розвідку, контррозвідку. Куди ж поділися фанатично вірні комуністичним ідеям радянські резидентури в усіх країнах світу, тисячі висококласних спеціалістів?

А вони просто зникли. Всі знають, що вони були, потім їх просто не стало. Тисячі людей, які являли собою розвідувальну еліту світу, за дуже короткий проміжок часу, загубилися у міжнародному просторі.

Дехто з них повернувся до Москви та інших міст, звільнився, заснував власний бізнес. Мізерна частина перейшла на службу до новостворених Єльциним ФСБ і СВР. Де ж переважна більшість їхніх колег, ніхто ніколи не дізнається.

Еліта ПГУ КГБ СРСР, ГРУ та інших служб просто не захотіла повертатися! Їхня війна триває! Вже можна говорити про легендарний, напівміфічний, глибоко секретний світовий радянський уряд.

Давайте повернемося в епоху перебудови, гласності, горбі — манії.

У пресі пройшла інформація, що член Політбюро ЦК КПРС М.Горбачов був якщо не завербований англійською розвідкою, то, як мінімум, став надійним агентом впливу західних спецслужб. Згадайте його дивний візит до Англії, зустрічі з Маргарет Тетчер… Подальші дії…

Тепер поговоримо про людей, які становили справжню еліту і гордість Радянського Союзу — радянських розвідників. Їх відбирали з юних років. Спостерігали за ними. Давали потужну освіту. Випробовували. Перевіряли. Тренували за особливими методиками. Навчали кільком мовам. Бойовим мистецтвам. Вчили миттю вбивати, катувати, переховуватися, виживати у неймовірних умовах. І передусім то був справжній передовий загін Комуністичної партії Радянського Союзу. Фанатично вірний, вмілий, небезпечний.

Як ці люди могли сприймати Горбачова? М’яко кажучи, погано вони сприймали батька перестройки… Будучи дисциплінованими, продовжували виконувати вказівки Центру, вже роззираючись довкола, у країнах перебування.

Призначення керівником КГБ В.Бакатіна викликало у професіоналів спецслужб шок. Той почав масово звільняти перевірені кадри, здавати американцям і НАТО надсекретні карти, документи, схеми прослуховувальних пристроїв, агентуру…

Серпневий путч 1991 року був останньою крапкою. Перемога Єльцина, розвал Союзу стали особистою драмою для радянських розвідників.

І досі ніхто не розуміє, що сталося з багатьма документами Міжнародного відділу ЦК КПСС. Куди зникли цікаві архіви? Досьє агентури. Стратегічні розробки. Штатні розклади радянських резидентур. На партійному обліку там стояли ВСІ. Особисті картки зникли. Не то їх знищено, не то вивезено. Розберися тепер. Нарешті, куди випарувалося так зване золото КПРС? Хто обнулив валютні рахунки західних банків? Куди пішли неймовірні суми з Ощадбанку СРСР? Логіку відчуваєте? І хто очолював КГБ СРСР лише добу?

Бурхливі події останніх місяців існування Радянського Союзу, перші роки незалежності потребують дуже детального вивчення. Як і долі радянських резидентів, що просто залишилися вірними соціалістичним ідеалам і тепер продовжують будувати комунізм у різних частинах світу. Їхня війна триває. І після п’ятнадцяти років вже можна говорити про значні, навіть колосальні, успіхи цих сталевих людей. Про існування певної організації, якої боїться навіть всемогутня єврейська мафія, що теж досягла неймовірної впливовості у багатьох країнах світу.

Радянський Союз, через КГБ, контролював десятки режимів у різних країнах світу. Туди спрямовувалася військова техніка, обладнання, фінанси. Уряди тих країн фактично утримували спеціально підготовлені радники, дипломати, резиденти, нелегальні агенти. Горбачов різко припинив фінансування. У деяких країнах відбулася зміна влади. А у деяких все залишилося як і було… З тими ж людьми.

Куба, Лівія, Палестина, Уругвай, Парагвай, Білорусь, Венесуела, Сирія, Іран, Північна Корея, Африка, острівні держави… Діє чимало офшорних зон, банків, авіакомпаній, пароплавств, дивних міжнародних організацій. Світом пересувається чимало людей з паспортами Панами, арабських країн. Процвітає бізнес. Триває торгівля зброєю. Продається секретна інформація за дуже великі гроші. Лобіюються якісь проекти. Світовий радянський уряд діє!

Як вони співпрацюють з Росією, Україною, США? Відкрито. У них скрізь дуже багато СВОЇХ людей. Структури. Банки. Холдинги. Олігархи. Навчальні заклади. Депутати. Викликають цікавість невизнані, але реально існуючі, республіки.

На жаль, встановити жодного прізвища членів світового уряду, тим паче лідерів, нам не вдалося. Це неможливо! У них багато прізвищ, громадянств, паспортів. Пластична хірургія досягла значних висот. Можливо, вони десь поруч. Живуть у сусідньому під’їзді. А може, десь на островах. Чи в Парижі.

Вони стовідсотково є! І вирахувати їх можна лише за аномальними змінами орбіт відомих планет. Як в астрономії. Це вже тема окремого дослідження. І справа інших людей.

Уряд діє. Реалізовує чіткий план. Дуже ймовірно, що в орбіті їхніх інтересів перебуває Україна. Хоча чому ймовірно? Справді, перебуває. Всі розуміють, що на нас очікують чергові грандіозні події. Знати б, які. Що ви задумали, стратеги? Без кровопролиття цього разу, мабуть не обійдеться. Буде чергове протистояння. США, Європа, НАТО, Росія. Світовий радянський уряд. Фантастичні навчальні заклади. Драматургія зрозуміла.

Знати б, якою буде розв’язка…

Віктор Тригуб
вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com