Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Кому на Україні-Русі Жить «харашо»?

Щотижневик «Корреспондент», що належить горезвісному американському сіоністу Джеду Сандену, зробив нарешті добру справу для України. У найближчому номері буде надруковано список 50 найбагатших громадян України або так званих гривневих мільярдерів.

На цей момент маємо лише прізвища з першої п’ятірки, а також трьох невдах, які торік мали не прибутки, а збитки. Але висновки є з чого робити.

Першим у списку — Ринат Ахметов зі статками у 5,6 млрд дол. За рік збагатився на третину.

За Ахметовим — зять екс-президента Кучми Віктор Пінчук. Всупереч прогнозам, він не тільки нічого не втратив, а й збільшив свої активи майже вдвічі.

На третьому місці — Ігор Коломойський, «гаманець» партії БЮТ. У нього 3,8 млрд дол. У його партнера Боголюбова — 3,35 млрд дол.

Найбідніший серед п’ятірки мільярдерів — Костянтин Жеваго. За рік збільшив прибуток на 40%.

І ще: загальні статки отих 50 найбагатших становлять 64,4 млрд дол. Це більш як удвічі перевищує цифру дохідної частини держбюджету.

У Партії регіонів — вісім мільярдерів. Стільки ж — у Блоці Юлії Тимошенко. Соціалісти можуть пишатися одним наразі неназваним мільярдером-нардепом, а «Наша Україна» має пекти раків за те, що її найбагатший депутат має «лише» півмільярда доларів.

Джед Санден назвав свій рейтинг «50 найбагатших українців». Стосовно найбагатших сперечатися не будемо. А ось щодо українців — то брехня. У першій п’ятірці немає жодного представника державотворчого етносу. Маємо великі сумніви, що вони є і в решті списку.

За матеріалами ЗМІ

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com