Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

А суддям — хто?

Улюблена тема на тусовках «організованого єврейства» та їхніх політичних «шабес-гоїв»: «У МАУП у судах усе схоплено! Все проплачено! Проти маупівського лому в бідного єврея немає прийому!». Насправді ж, як у класичному єврейському анекдоті, ці твердження правильні з точністю до навпаки.

З вірогідних джерел нам стало відомо, що в українські суди, передусім у ті, де найчастіше розглядаються судові позови проти МАУП та позови МАУП на захист честі, гідності і ділової репутації, із самої Гори надійшло розпорядження: НЕ ВИНОСИТИ ЖОДНОГО РІШЕННЯ НА КОРИСТЬ МАУП. І наш «найчесніший, найбезкорисливіший і найнезалежніший» український суд слухняно, як за старих недобрих часів, сказав: «Єсть!»

Зі згаданих вище джерел нам стали відомі конкретні виконавці цієї злочинної антиконституційної вказівки. Це сумнозвісна заступник голови Шев­чен­ківського районного суду Києва пані Саприкіна, яка уславилася ще в січні 2004 року своєю цинічною розправою над газетою «Сільські вісті» та професором Яременком. До чорної справи підключено і свіжу президентську креатуру на посаді голови Печерського райсуду Києва пані Отрош. Високу довіру, як це водилося в часи совєцького режиму, слід відробляти — і то негайно. І відробляють! Шевченківський суд щойно відмовив МАУП у задоволенні позову проти групи підписантів під політичним доносом, замаскованим під «Заяву української інтелігенції». Суд впритул не побачив відвертого наклепу, необгрунтованих політичних звинувачень і ординарного хамства у цьому апокрифі ожидовілої псевдоінтелігенції. Що ж до Печерського суду, то там, знову ж таки, необгрунтовано відклали в довгий ящик розгляд ще одного позову на захист честі і гідності МАУП. Підстави — справа була стовідсотково програшна для відповідачів, представників усе того ж «організованого єврейства».

Ми повернулися в паскудну епоху «телефонного права». З одним технічним удосконаленням: тепер злочинні накази суддям віддають не по чекістській «вертушці», а по суперсучасній дорогій мобілці.

 За матеріалами
www.mignews.net.ua

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com